КОНТАКТ ТЕЛЕФОН: 02-2466-420

Квалитетна здравствена заштита по највисоки етички и професионални стандарди.

За сѐ подобро здравје!

Општа медицина и домашна посета

Контакт

Систематски прегледи

Специјалистички служби и лекарски уверенија

Понеделник до Петок
07:30 – 15:30

Општа служба

Понеделник до Петок
07:30 – 19:30

Центар за сообраќајна медицина

Прегледи и услуги

Зошто медика плус?

ПЗУ Поликлиника Медика Плус е приватна здравствена установа основана во 2001 година со едниствена цел – нудење на здравствена заштита по највисоки етички и професионални стандарди и услуга која е по желба и барање на корисниците. Токму затоа, во ПЗУ Поликлиника Медика Плус може да добиете соодветна медицинска грижа на брз и едноставен начин и со највисок квалитет. Денес, ПЗУ Поликлиника Медика Плус е име кое гарантира, стручност, професионалност и квалитетна услуга по цена прифатлива за сите.

Долгогодишно искуство

Брза и професионална услуга

Лекување со најсовремени методи

Задоволни, здрави и среќни клиенти

ГОДИНИ
0
ВРАБОТЕНИ
0
КЛИЕНТИ
0 +

РЕКОА ЗА НАС