КОНТАКТ ТЕЛЕФОН: 02-2466-420

Офтамологија

Офталмологија е медицинска специјализација која се занимава со анатомија, физиологија и заболувања на очите. Во ПЗУ Поликлника Медика Плус стручниот тим и најсовремената опрема ќе ви помогнат при сите рутински проверки или офталмолошки заболувања за навремено да добиете дијагноза, третман и одредување диоптрија. Останати услуги кои можете да ги добиете се:

  • Офталмолошки преглед
  • Преглед за глауком
  • Мерење на очен притисок
  • Дијагноза и совети за катаракта
  • Преглед на очно дно
  • Дијагностика и следење на страбизам
  • Акутни интервенции при повреда и заболување на око
  • Препишување на очила и контактни леќи

Специјалистички ординации