КОНТАКТ ТЕЛЕФОН: 02-2466-420

Сообраќајна медицина

На едно место, брзо, најквалитетно и во ист ден можете да добиете лекарско уверение за следните категории:

  • Полагање на сите возачки категории (А,Б,Ц,Д,Е)
  • Инструктори и такси возачи
  • Продолжување на возачки дозволи за возрасни лица и продолжување на сите останати возачки категории (Ц,Д,Е)
  • Управување со пловен објект