КОНТАКТ ТЕЛЕФОН: 02-2466-420

Силвана Николовска

д-р мед. сци. Силвана Николовска Специјалист по семејна медицина 2007 – сегаПЗУ Поликлиника Медика Плус, Скопје Образование 2013Специјализација по општа медицина 2006Доктор на Медицина дипломиран при Медицински факултет – Скопје (УКИМ)