КОНТАКТ ТЕЛЕФОН: 02-2466-420

Антонела Лубиќ

д-р мед. сци. Антонела Љубиќ Специјалист офталмолог 2006 – сегаПЗУ Поликлиника Медика Плус, Скопје Образование Субспецијалистичка едукација во областа на страбологија на Универзитетските офталмолошки болници во Цирих (Швајцарија), Грац (Австрија) и Белград (Србија). Постдипломски магистерски и докторски студии ги завршува при Медицинскиот факултет – Скопје (УКИМ) (детска офталмологија) 2001Специјализација по офталмологија на Клиника за очни […]