КОНТАКТ ТЕЛЕФОН: 02-2466-420

Атанас Атанасов

д-р Атанас Атанасов Директор и специјалист по медицина на трудот 2001 – 2022ПЗУ Поликлиника Медика Плус, Скопје Образование 1987Специјализација по медицина на трудот 1980Лекар по медицина, Медицински факултет

Александра Попоски

д-р мед. сци. Александра Попоски Специјалист по трудова медицина 2016 – сегаПЗУ Поликлиника Медика Плус, Скопје Образование 2022Специјализација по трудова медицина. Медицински факултет – Скопје (УКИМ) 2006Доктор на Медицина дипломиран при Медицински факултет – Скопје (УКИМ)